Navodila za nakup pirotehničnih izdelkov v spletni trgovini

Kako nakupovati preko spletne strani Ekopiro.si

Dragi stranki

Nakupovanje na spletni strani ekopiro.si je zelo enostavno. Vse je podrobno opisano spodaj.

Ali je registracija obvezna?

Ne, naročanje pirotehnike in drugih izdelkov je mogoče brez registracije. Po drugi strani pa vam priporočamo, da se pri nas registrirate in izkoristite prednosti registracije.

Nakupovalna košarica

Če ste že našli svoj izdelek in ga želite kupiti, kliknite na simbol nakupovalne košarice, ki ga boste našli ob izdelku. Ko izdelek postavite v košarico, lahko nadaljujete z dokončanjem naročila ali s plačilom za blago ali preprosto nadaljujte z nakupovanjem. Postopek plačila bomo opisali v spodnjem oddelku. Če želite v nakupovalno košarico dodati še en izdelek, preprosto po iskanju ponovite celoten postopek. Če si želite ogledati vsebino vaše nakupovalne košarice kadarkoli ko obiščete ekopiro.si, kliknite ikono nakupovalne košarice. Prikazal se bo seznam izdelkov, ki ste jih postavili v košarico z osnovnimi informacijami o njih. Ni težav izbrane izdelke odstraniti, lahko kadarkoli prilagodite količino ali se nadaljujete z nakupovanjem če želite lahko dodate drugi izdelek.

Popusti z kuponi

Po prehodu v plačilni postopek lahko najprej vnesete popust z kuponom. Ta kupon je preprosta in edinstvena kombinacija znakov (črk in številk). Z ta kuponom imate pravico do prejema popusta, katerega znesek se razlikuje glede na stanje, v katerem ste kupon dobili. To je lahko popust za zvestobo, promocijsko akcijo in tako naprej. Ko jo vnesete, prosimo kliknite gumb »Uporabiti kupon«.

Naročanje blaga

Če ste izbrali in postavili v košarico vse stvari, ki so vam bili všeč, in želite nadaljevati z naročilom in plačati blago: 1. Kliknite na vašo nakupovalno košarico in pritisnite gumb »Dokončati naročilo«. 2. Izberite priročen način dostave in plačila in kliknite »Nadaljevati«. 3. Na tej strani vnesite kontaktni podatki in podatki za račun, znova kliknite gumb »Nadaljevati«. 4. Preverite svoje naročilo, se strinjajte s splošnimi pogoji in pogoji za varstvo osebnih podatkov ter pritisnite »Naročilo z obveznostjo plačila«. 5. Če ste izbrali plačilo z bančnim nakazilom, bo se izkazala stran z bančnimi podatki, na katere je treba ta znesek plačati. Ne pozabite zagotoviti spremenljivega simbola za bančno nakazilo!

E-poštna potrditev naročila

Ko boste poslali naročilo, vam bomo poslali e-pošto na vaš e-poštni naslov, ki vam bo posredoval povzetek podatkov o naročilu. Če karkoli gre narobe, vas prosimo, da nas takoj obvestite po elektronski pošti o tem dejstvu, da bomo nemudoma odpravili nepravilnost. Ta potrditev naročila je samodejna. Ko se spremeni stanje naročila, vas bomo tudi obvestili po e-pošti.

Plačilo za blago

Blago lahko plačate bodisi z negotovinskim nakazilom na račun, kot je navedeno zgoraj ali z gotovino ob prevzemu pošiljke. Cena za poštnino in pakiranje je na voljo v poglavju »Splošni pogoji«.

Prevoz blaga v Republiki Sloveniji

Prevoz preko logistično transportno podjetje GLS. Ceno za kurirja najdete v poglavju »Splošni pogoji« - in tudi v nakupovalni košarici, kjer vam bodo samodejno prikazani stroški prevoza, ki se izračuna iz teže blaga. Osebni prevzem ni možen na ozemlju Republike Slovenije!

Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki (na primer ime, naslov, telefon, elektronska pošta, banka itd.), ki so del naročila ali so nam bili posredovani med registracijo kupca, podjetje Ekopyro CZ s.r.o. zagotavlja kot diskretni in zaščiteni pred zlorabo. Podjetje Ekopyro CZ s.r.o. osebni podatki o strankah ne zagotavlja tretjim osebam, razen tistih, ki so neposredno vključeni v ravnanje s naročilom kupca (ladjarska družba, špediter itd.) in samo v potrebnem obsegu. Več o varnosti osebnih podatkov najdete v poglavju »Informacije o obdelavi osebnih podatkov«.

Nastavitve piškotkov