O nas

Zgodovina našega podjetja ni dolga, na drugi strani pa hitro in efektivno napredujemo. Naše podjetje se ukvarja s prodajo zabavne pirotehnike in izdelkov za prosti čas od leta 2013. Nenehno delamo ne le med počitnicami, ampak tudi skozi celo leto, ko je podvprašanje za pirotehniko manjše. Poleg tega smo namenjeni tudi ustvarjanju ognjemetov po vaši zahtevi, ki se tudi imenujejo "ognjemete na ključ" za različne ljudi in ob različnih dogodkih skozi celo leto. Na začetku smo delovali le na ozemlju Slovaške, pozneje na Češkem in Slovaškem. Na Slovaškem si lahko med sezono kupite pirotehnične izdelke v prodajalnah. Vendar pa se več ukvarjamo s prodajo naših izdelkov preko naše spletne e-trgovine, saj je nakupovanje prek interneta udobnejše, ugodnejše in veliko hitrejše.

Največji razvoj našega podjetja smo zabeležili v zadnjih treh letih. V teh letih smo svoje delo preselili tudi v druge države Evropske unije. Naše spletne e- trgovine imajo svoje mesto v državah kot so Slovaška, Češka, Madžarska, Romunija ali Hrvaška. Trenutno delamo skupno v šestih državah Evropske unije. Od leta 2018 delujemo na slovenskem trgu.

Naš cilj je, da svojim strankam v vseh državah vedno zagotavljamo kakovostne izdelke in storitve. Naša prednostna naloga je, da vedno napredujemo naprej in gremo v korak s časom. Veseli smo, da vam lahko nudimo največjo in najsodobnejšo ponudbo izdelkov. Zelo smo veseli, ko dobimo redne in zadovoljne stranke. Vsaki povratni odziv z Vaši strani si zelo cenimo in na podlagi tega si prizadevamo izboljšati naše storitve in izdelke, ki jih nudimo.

Naš sortiment je v veliki meri sestavljen iz zabavne pirotehnike od različnih preverjenih dobaviteljev. Te vključujejo znamke, kot so KLÁSEK, Panta, Funke in Piromax. Glavni dobavitelj naših izdelkov za zabave je PartyTime. Naši izdelki nimajo pomanjkanja kakovosti in razumne cene. Pogosto pri nas nakupujejo stranke iz držav, v katerih nimamo posla, so to v večini primerov vredni nakupi. Prodajamo tudi izdelke na debelo.

 

Upamo, da bomo izpolnili vsa vaša pričakovanja !

Vaša Ekopiro Ekipa !

Nastavitve piškotkov